La cuina dels Pastors. Entre la plana i la muntanya

Autor: FABREGA, JAUME

Sección: GASTRONOMÍA - Ingredientes-Cocina temática

La cuina dels Pastors. Entre la plana i la muntanya

La cuina dels Pastors. Entre la plana i la muntanya

18,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
-
Publicación:
01/12/2016
Colección:
REBOST I CUINA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

En aquest llibre hi trobareu les formes de vida dels pastors i els plats que cuinaven i menjaven, explicats pas a pas. La cuina dels pastors estava adaptada al medi, on es movien amb el ramat, i era daprofitament. Els aliments principals que portaven al sarró eren el vi, el pa, la cansalada, el fuet, la llonganissa i el formatge. …

En aquest llibre hi trobareu les formes de vida dels pastors i els plats que cuinaven i menjaven, explicats pas a pas. La cuina dels pastors estava adaptada al medi, on es movien amb el ramat, i era daprofitament. Els aliments principals que portaven al sarró eren el vi, el pa, la cansalada, el fuet, la llonganissa i el formatge. Tots ells ingredients de llarga durada. Quan sestaven a la barraca solien cuinar sopes, escudelles i guisats amb patates, llegums, arròs, fideus i algun tros de carn. I quan feien transhumància anaven a menjar a les masies i als hostals que es trobaven al llarg dels camins. Aquest llibre us ofereix més de quaranta receptes daquesta cuina pràctica, senzilla, però gustosa. Des del simple esmorzar fet a peu de camí, fins al guisat més elaborat de les fondes o les mestresses de pagès. Lautor coneix de primera mà aquest món, ja que en la masia de la seva infància havia conviscut amb pastors.
Leer más

Más libros de FABREGA, JAUME

Todos los libros de FABREGA, JAUME

Más información del libro

La cuina dels Pastors. Entre la plana i la muntanya

Editorial:
-
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-92811-85-4
EAN:
9788492811854
Nº páginas:
0
Colección:
REBOST I CUINA
Lengua:
CATALAN
Alto:
230 mm
Ancho:
145 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Ingredientes-Cocina temática

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar